voorbeeld debbie bliss ecobaby

Debbie Bliss

Breisters over de hele wereld weten dat het merk Debbie Bliss staat voor stijl en kwaliteit. Extra fijne kwaliteit merino-wol wordt vaak gecombineerd met luxe materialen als zijde en kasjmier. Debbie Bliss is in Nederland in opkomst als wolmerk voor bijzonder kwalitatieve ontwerpen.

De Baby Cashmerino is een hele zachte draad van merinowol met kasjmier en het kleurenpalet van meer dan 40 kleuren is heel bijzonder.
Nieuw hun hun garenpallet is de Fine Donegal. Dit is een 100 grams bol van 100% in Ierland gesponnen tweed garen met een looplengte van 300 meter. Samen met de Fine tweed van Rowan kun je hiermee fantastische Fair Isle truien breien.
Ook nieuw is de Roma weave een luxueus garen voor pen dikte 10 mm van 70% merino wol en 30% alpaca. Bij het garen is een mooi patronenboek beschikbaar.
Verder hebben wij de kwaliteiten Angel, Andes, Baby Cashmerino, Cashmerino aran,  Bluefaced leicester aran, Como, Luxury tweed aran, Luxury tweed chunky, Party Angel, Rialto Lace en Rialto DK print. 

Wilt u snel van start, bekijk dan ons Debbie Bliss assortiment in de webshop.

Bij alle garens zijn patroonboeken beschikbaar. Kleurenkaarten en algemene informatie zijn te vinden op http://www.designeryarns.de/

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *