Breidag 3 & 4 mei Suikerfabriek in Groningen

Van de organisatie:

Breien en haken is populairder dan ooit!! Wat is dan leuker om twee dagen lang inspiratie op te doen met en onder gelijkgestemden. Op het marktgedeelte staat kwaliteit voorop! Het neusje van de zalm van de internationale brei- en haakwinkels zijn hier te vinden.

In 2019 hebben wij wederom een aantal mooie events in de planning staan. Hou deze pagina in de gaten, of registeer je e-mail adres voor de nieuwsbrief en ontvang het nieuws als eerste in je mailbox! 

Meld je aan voor de inspirerende workshops, waar je verrassende ideeën kunt opdoen en nieuwe technieken leert. Onder het kopje programma vindt je alle praktische informatie over de breidagen.

Er zijn gratis lezingen die je kunt bezoeken, je kunt ook gratis meedoen aan de garenproeverij (vol=vol). Er is ruim voldoende ruimte om samen te breien en te haken, van elkaar te zien wat je work in progress is of elkaars aankopen te bekijken. De kans is groot dat je nog een bekende blogger, vlogger of ontwerpster tegen het lijf loopt!

Bij de meer dan 80 standhouders kun je terecht voor wol, patronen, naalden, vachten, vilt, brei- en haakboeken, textielverf en veel meer.

Neem vooral ook je brei- en haakwerk mee!

Wij staan ook met een stand op de Breidagen. Kom gezellig langs.