Workshop Mochila haken – donderdag 21 november 2019

Altijd al willen leren hoe je een mochila haakt? Dat kan tijdens onze workshop mochila haken!

Op donderdag 21 november 2019 van 09.30 uur tot circa 16.00 uur.

Tijdens de workshop Wayuu mochila haken wordt uitgelegd hoe wij deze leuke tassen maken.

Rianne: “De inhoud is als volgt; We beginnen met een korte uitleg over waar de Wayuu mochila vandaan komt en hoe ik deze techniek ontdekt heb. Vervolgens bespreken we hoe de techniek in elkaar steekt en maken we een gezamenlijke start met de bodem voor een kleine mochila. Na het opstarten kun je in je eigen tempo verder haken en natuurlijk eventuele vragen stellen. Zodra de bodem klaar is word in alle rust, één op één het telpatroon uitgelegd. Het telpatroon dat gebruikt word tijdens de workshops is het zandloper patroon.

Om de tas helemaal compleet te kunnen maken wordt er tijdens de workshop de techniek ply split braiding ook behandeld. De benodigdheden voor deze techniek worden verzorgd en hoeven niet zelf meegenomen te worden.

De groepen zullen niet groter zijn dan zeven personen zodat we voor iedereen rustig de tijd kunnen nemen waar nodig.”

De prijs is inclusief het benodigde materiaal en een uitgebreide beschrijving om mee naar huis te nemen. Voor koffie/thee en wat lekkers word natuurlijk ook gezorgd! Neem je zelf een lunchpakket en je haaknaalden 2 en 2,5 mee? Eventueel zijn de haaknaalden ook via Rianne verkrijgbaar of te leen.

Deze workshop wordt gehouden op donderdag 21 november 2019 bij Ajoure Breiboutique, van 9.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Zijn er nog vragen? Mail deze dan naar info@rianneshaaksels! Inschrijving via deze link

Let op:
Deze workshop is voor de meer gevorderde haakers, het is belangrijk dat je de basiskennis van het haken bezit.
Als je weet hoe je een knuffeltje haakt kun je je gerust inschrijven

Het boek van Rianne is ook beschikbaar in de winkel